Κατηγορίες Προϊόντων
Το καλάθι σου

Κοσμήματα

Σκουλαρίκια κακτάκι Σκουλαρίκια κακτάκι
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Brand: Salty Κωδικός: E-01191
Περιγραφή:Ορειχάλκινα κρικάκια επίχρυσα με κακτάκι σε ασημί χρώμα.Διαστάσεις:Μήκος: 3,5 εκατοστάCare Info:Κάθε μέταλλο έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής.Το νερό, το άρωμα, η κρέμα σώματος, ο ιδρώτας, το μακιγιάζ μπορεί να συντομεύσουν τον χρόνο ζωής τους. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές χρώματος ή οξείδωση.Φρ..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Brand: Salty Κωδικός: N-91034
Περιγραφή:Χειροποίητο κολιέ με ασημί ημισέλινο και χάντρες απο χαολίτη σε πράσινη και κόκκινη απόχρωση.Μήκος 45 cm.Care Info:Κάθε μέταλλο έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής.Το νερό, το άρωμα, η κρέμα σώματος, ο ιδρώτας, το μακιγιάζ μπορεί να συντομεύσουν τον χρόνο ζωής τους. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές χρώ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,02€
Brand: Salty Κωδικός: N-91026
Περιγραφή:Κρεμαστό με ασημί κάκτο και ατσάλινη υποαλλεργική αλυσίδα σε gunmetal απόχρωση.Μήκος αλυσίδας 70 cm.Care Info:Κάθε μέταλλο έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής.Το νερό, το άρωμα, η κρέμα σώματος, ο ιδρώτας, το μακιγιάζ μπορεί να συντομεύσουν τον χρόνο ζωής τους. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές χρώματος..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Brand: Salty Κωδικός: N-91023
Περιγραφή:Κρεμαστό με ασημί ανανά και ατσάλινη υποαλλεργική αλυσίδα σε χρυσή απόχρωση.Μήκος αλυσίδας 55 cm.Care Info:Κάθε μέταλλο έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής.Το νερό, το άρωμα, η κρέμα σώματος, ο ιδρώτας, το μακιγιάζ μπορεί να συντομεύσουν τον χρόνο ζωής τους. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές χρώματος ή ..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Brand: Salty Κωδικός: E-81001
Περιγραφή:Ορειχάλκινοι χρυσοί κρίκοι με αστέρι σε ασημί απόχρωση.Διαστάσεις:Διάμετρος: 38 χιλιοστάCare Info:Κάθε μέταλλο έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής.Το νερό, το άρωμα, η κρέμα σώματος, ο ιδρώτας, το μακιγιάζ μπορεί να συντομεύσουν τον χρόνο ζωής τους. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές χρώματος ή οξείδωση...
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Brand: Salty Κωδικός: E-19202
Περιγραφή:Ορειχάλκινοι μεγάλοι κρίκοι σε χρυσή απόχρωση.Διαστάσεις:Διάμετρος: 70 χιλιοστάCare Info:Κάθε μέταλλο έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής.Το νερό, το άρωμα, η κρέμα σώματος, ο ιδρώτας, το μακιγιάζ μπορεί να συντομεύσουν τον χρόνο ζωής τους. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές χρώματος ή οξείδωση.Φροντίζου..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
Brand: Salty Κωδικός: E-19203
Περιγραφή:Ορειχάλκινοι μεγάλοι κρίκοι σε ασημί απόχρωση.Διαστάσεις:Διάμετρος: 70 χιλιοστάCare Info:Κάθε μέταλλο έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής.Το νερό, το άρωμα, η κρέμα σώματος, ο ιδρώτας, το μακιγιάζ μπορεί να συντομεύσουν τον χρόνο ζωής τους. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές χρώματος ή οξείδωση.Φροντίζου..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
Brand: Salty Κωδικός: E-19205
Περιγραφή:Ορειχάλκινοι σκαλιστοί κρίκοι σε ασημί απόχρωση.Διαστάσεις:Διάμετρος: 60 χιλιοστάCare Info:Κάθε μέταλλο έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής.Το νερό, το άρωμα, η κρέμα σώματος, ο ιδρώτας, το μακιγιάζ μπορεί να συντομεύσουν τον χρόνο ζωής τους. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές χρώματος ή οξείδωση.Φροντίζ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,02€
Brand: Salty Κωδικός: B-72091
Περιγραφή:Βραχιόλι χειροπέδα ορειχάλκινη φαρδιά σε ασημί αντικέ απόχρωση.Μέγεθος: ΡυθμιζόμενοCare Info:Κάθε μέταλλο έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής.Το νερό, το άρωμα, η κρέμα σώματος, ο ιδρώτας, το μακιγιάζ μπορεί να συντομεύσουν τον χρόνο ζωής τους. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές χρώματος ή οξείδωση.Φροντ..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:16,05€
Brand: Salty Κωδικός: B-72092
Περιγραφή:Γυναικείο Βραχιόλι ορειχάλκινο σε ροζ χρυσή απόχρωση Double Bar.Μέγεθος: ΡυθμιζόμενοCare Info:Κάθε μέταλλο έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής.Το νερό, το άρωμα, η κρέμα σώματος, ο ιδρώτας, το μακιγιάζ μπορεί να συντομεύσουν τον χρόνο ζωής τους. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές χρώματος ή οξείδωση.Φρον..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Brand: Salty Κωδικός: B-72093
Περιγραφή:Γυναικείο Βραχιόλι ορειχάλκινο σε χρυσή απόχρωση Double Bar.Μέγεθος: ΡυθμιζόμενοCare Info:Κάθε μέταλλο έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής.Το νερό, το άρωμα, η κρέμα σώματος, ο ιδρώτας, το μακιγιάζ μπορεί να συντομεύσουν τον χρόνο ζωής τους. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές χρώματος ή οξείδωση.Φροντίζο..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Brand: Salty Κωδικός: B-72096
Περιγραφή:Γυναικείο Βραχιόλι ορειχάλκινο σε ασημί απόχρωση Double Dot.Μέγεθος: ΡυθμιζόμενοCare Info:Κάθε μέταλλο έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής.Το νερό, το άρωμα, η κρέμα σώματος, ο ιδρώτας, το μακιγιάζ μπορεί να συντομεύσουν τον χρόνο ζωής τους. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές χρώματος ή οξείδωση.Φροντίζο..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 65 (6 Σελ.)