Προϊόντα
Το καλάθι σου

Αφίσες

OMY Αφίσα Γίγας για Ζωγραφική με Αυτοκόλλητα School Atlas Flags OMY Αφίσα Γίγας για Ζωγραφική με Αυτοκόλλητα School Atlas Flags
Εξαντλήθηκε
Brand: OMY Κωδικός: BG-6-2980
Το OMY SCHOOL είναι η δημιουργική δραστηριότητα που επιτρέπει στο παιδί σας να μαθαίνει ενώ διασκεδάζει! Οι σημαίες του κόσμου είναι μοναδικά σύμβολα, κάθε μία από τις οποίες αφηγείται την ιστορία και την ταυτότητα μιας χώρας. Με τη βοήθεια των αυτοκόλλητων, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και τις ..
15,00 EUR
Χωρίς ΦΠΑ:12,10 EUR
OMY Αφίσα Γίγας για Ζωγραφική με Αυτοκόλλητα School Μυθολογία OMY Αφίσα Γίγας για Ζωγραφική με Αυτοκόλλητα School Μυθολογία
Εξαντλήθηκε
Brand: OMY Κωδικός: BG-6-2979
Το OMY SCHOOL είναι η δημιουργική δραστηριότητα που επιτρέπει στο παιδί σας να μαθαίνει ενώ διασκεδάζει! Ανακαλύψτε τις ιδιότητες, τις δυνάμεις και τα χαρακτηριστικά των θεών από τη μυθολογία με αυτήν την υπέροχη αφίσα που μπορείτε να διακοσμήσετε με αυτοκόλλητα και να χρωματίσετε όπως σας αρέσει. ..
15,00 EUR
Χωρίς ΦΠΑ:12,10 EUR
Brand: OMY Κωδικός: BG-6-2966
Χαλαρώστε χρωματίζοντας αυτό το τεράστιο ρολό χαρτί και απολαύστε ωραίες στιγμές παρέα με το παιδί! Διαλέξτε τα χρώματα που ταιριάζουν καλύτερα με τους τοίχους και τον χώρο σας. Ιδανικό για πολλές χαρούμενες και δημιουργικές ώρες μεταξύ μικρών και μεγάλων. Οι συνολικές διαστάσεις του ξεδιπλωμένου χα..
25,00 EUR
Χωρίς ΦΠΑ:20,16 EUR