Κατηγορίες Προϊόντων
Το καλάθι σου

Φωτισμός & Led

Brand: Party Light & Sound Κωδικός: PARTY-MINIWAVE
Μικρή συσκευή που παράγει φωτιστικά εφέ "waterwave" και τα προβάλλει στους τοίχους, στο πάτωμα και στο ταβάνι του δωματίου.  Κόκκινο, πράσινο και μπλε χρώμα ή συνδιασμός και των τριών χρωμάτων Αυτόματη λειτουργία ή με τη μουσική  Εφέ strobe ή περιστροφικό με έλεχγο της ταχύτητας  Τηλε..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Brand: Party Light & Sound Κωδικός: TWIRLY-LZR
Το Ibiza Light RED & GREEN MINI LASER MOVING HEAD 130mW είναι μία μικρού μεγέθους κινούμενη κεφαλή για επιπλέον διασκέδαση σε parties και κάθε είδους εκδήλωση. Με 8 gobos effects, τηλεχειριστήριο υπερύθρων και αυτόματη, ηχητικά ελεγχόμενη, ή μέσω τηλεχειριστηρίου λειτουργία.Ισχύς Laser: Red 100m..
93,50€
Χωρίς ΦΠΑ:75,40€
Brand: Party Light & Sound Κωδικός: PARTY-GOBOLASER
Mini Firefly Laser Effect της Party Light & Sound με 4 gobo-like effects! Κάντε το party σας να ξεχωρίσει! Χιλιάδες κόκκινες και πράσινες κουκκίδες, οι οποίες κινούνται και αναβοσβήνουν στον αέρα, δημιουργούν εφέ πυγολαμπύδων ή αστεριών στον ουρανό. Ιδανικό για μαγαζιά, εκδηλώσεις και parties. -Ι..
27,00€ 29,00€
Χωρίς ΦΠΑ:21,77€
Brand: Party Light & Sound Κωδικός: PARTY-LASER
Με το Mini Firefly Laser Effect της Party Light & Sound θα κάνετε το party σας να ξεχωρίσει! Χιλιάδες κόκκινες και πράσινες κουκκίδες, οι οποίες κινούνται και αναβοσβήνουν στον αέρα, δημιουργούν εφέ πυγολαμπύδων ή αστεριών στον ουρανό. Ιδανικό για μαγαζιά, εκδηλώσεις και parties.-Ισχύς Laser: Re..
24,90€
Χωρίς ΦΠΑ:20,08€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)