Είτε προσπαθείς να φορτίσεις πολλές συσκευές ταυτόχρονα είτε θέλεις να κρατάς τα πράγματά σου ασφαλή αυτά τα οικονομικά αξεσουάρ θα σου λύσουν τα χέρια.

Ένα καλό αξεσουάρ θα πρέπει να συμπληρώνει ή να ενισχύει τη λειτουργικότητα του κύριου προϊόντος. Είτε πρόκειται για έναν φορτιστή είτε για κάποια βάση laptop, όλα δουλεύουν συμπληρωματικά ώστε να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και να αναβαθμίζουν την εμπειρία χρήσης των συσκευών.

Τα αναζητήσαμε και τα διαλέξαμε ένα - ένα για σένα! Είναι τα gadgets που κάθε φίλος της τεχνολογίας θα πρέπει να αποκτήσει.


Ασύρματος Φορτιστής Ρολόι Mm Με Led (Μαύρο)

Βάλε τέλος στους περιορισμούς της ενσύρματης φόρτισης και καλωσόρισε την ευκολία της ασύρματης φόρτισης.

Αν το κινητό σου υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση τότε αυτός ο Ασύρματος φορτιστής Ρολόι και Ξυπνητήρι της DoubleM θα σου λύσει τα χέρια.

Περιλαμβάνει επιπλέον έξοδο USB σε περίπτωση που θέλεις να φορτίσεις κάποια συσκευή με καλώδιο.


Power Bank TTEC PowerUp Multi 15600mAh Με LCD - Space Grey

Ευτυχώς, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των smartphones έχει βελτιωθεί με την πάροδο των ετών, ενώ τa Android και τa iOS διαθέτουν ενσωματωμένες λειτουργίες χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. 

Ωστόσο, εξακολουθεί να προκαλεί άγχος το να δεις την μπαταρία σου στο 20% ενώ έχεις μία γεμάτη μέρα μπροστά σου.

Αυτή η εξωτερική μπαταρία από ττν TTEC θα φορτίσει πολλές φορές το κινητό σου πριν να χρειαστεί να επαναφορτιστεί. Η συμπερίληψη τεσσάρων θυρών USB για ταυτόχρονη φόρτιση είναι μια ωραία πινελιά.

Ιδανικό για ταξίδια και για ταχεία φόρτιση!


Xiaomi Fitness Watch Mi Band 4 - Μαύρο

Το Smart Band της Xiaomi είναι συμβατό με Android και Ios 

Μπορείς να καταγράψεις την καθημερινότητά σου με τους αισθητήρες Βηματόμετρου, Καρδιακών Παλμών, Επιταχυνσιόμετρου και Παρακολούθησης Ύπνου που διαθέτει.

Μπορεί να σε συνοδεύει στα διάφορα αθλήματα που εξασκείς όπως τρέξιμο, περπάτημα ή κολύμβηση. Επίσης διαθέτει δυνατότητες ειδοποίησης εφαρμογών και επαναφορτιζόμενη μπαταρία.


Ξύλινο Φορητό Τραπεζάκι / Γραφείο Για Laptop Με Θήκη Για Κινητό Και Mousepad

Το τέλειο φορητό γραφείο για το Laptop σου.

Περιλαμβάνει αεραγωγούς για τη σωστή ψύξη του υπολογιστή σου, θήκη τηλεφώνου και mousepad. Με αυτό το φορητό γραφείο της DoubleM μπορείς να εργαστείς εύκολα σε οποιαδήποτε θέση, μπροστά από την τηλεόραση, στο κρεβάτι, στο μπαλκόνι ακόμη και στην παραλία. Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά του.


Επαναφορτιζόμενο Φορητό Ηχείο Bluetooth - Blow Bt60

Αυτό το μικρό σε μέγεθος και ελαφρύ Bluetooth ηχείο της Blow παρέχει χρόνο ακρόασης 3 ωρών, σύνδεση με Bluetooth, εύρος ήχου 10m και χωράει παντού ακόμη και στην τσέπη σου.


Θήκη Μπράτσου Tucano Universal Για Smartphones Έως 5.5"

Εξαιρετικά λεπτή θήκη με αθλητικό περιβραχιόνιο για smartphones έως 5.5" της Tucano. Συνδυάζει άνεση με εύκολη χρήση.

Το εμπρόσθιο τμήμα του είναι κατασκευασμένο με ευαίσθητο υλικό αφής που επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών της συσκευής όταν φοριέται κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης. 

Το πλήρως ρυθμιζόμενο περιβραχιόνιο Velcro αυξάνει την άνεση δίνοντας απόλυτη ασφάλεια και σταθερότητα σε κάθε είδος διαστάσεων βραχίονα (γυναίκα και άνδρες). 

Τέσσερις διαμπερείς οπές είναι σχεδιασμένες ώστε να μπορούν να συνδέουν τα ακουστικά με τη συσκευή ανεξάρτητα από την πλευρά στην οποία έχει τοποθετηθεί.

Σου παρέχει δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων και είναι σχεδιασμένη για Apple, Samsung και άλλα Smartphones.


Φορτιστής Μπαταριών AA/AAA Minwa MW1281-5GS

Οι μπαταρίες μπορούν να επαναφορτιστούν πλήρως κατά τη διάρκεια της νύχτας και να “ζήσουν” για αρκετό καιρό ακόμη. Είναι ένας μικρός και ελαφρύς φορτιστής της Minwa για έως 4 μπαταρίες AA αλλά και AAA το οποίο είναι το πιο συνηθισμένο μέγεθος μπαταριών για τηλεχειριστήρια τηλεόρασης.

#beegadget #gadgets #charger #smartband #laptoplifestyle #cases