Ο μήνας που έρχεται έχει συνδυαστεί με τον έρωτα και προσφέρει μια ευκαιρία σε όλους τους ερωτευμένους να μοιραστούν με το αγαπημένο τους πρόσωπο τα συναισθήματά τους.
Είναι η ιδανικότερη στιγμή να του ή της προσφέρεις ένα δώρο αποκλειστικά για εκείνον ή εκείνη. Ένα δώρο που μπορεί να ανταποκριθεί σε όσα πραγματικά νιώθεις για τον άνθρωπό σου.


Ποια γυναίκα θα έμενε ασυγκίνητη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με δώρα όπως ένα υπέροχο κόσμημα, ποιανής το πρόσωπο δεν θα έλαμπε με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα, ποια δεν θα αφηνόταν στα μεθυστικά αρώματα λεβάντας ενός θερμαινόμενου μαξιλαριού σε σχήμα καρδιάς ή στα απαλά αγγίγματα ενός χαλαρωτικού μασάζ σώματος;

Για εκείνην είναι σημαντικό να νιώθει συνεχώς ξεχωριστή. Πώς μπορείτε να την κάνετε να νιώθει έτσι; Προσφέροντάς της τις ζεστές κουβέρτες της μυθικής γοργόνας ή τις χουχουλιάρικες, girly παντόφλες μονόκερος.


Οι άνδρες από την άλλη αποτελούν μια πιο δύσκολη κατηγορία παραληπτών δώρων την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αν το αγόρι σας είναι γκατζετάκιας, μπορείτε να του κάνετε δώρο έναν ασύρματο φορτιστή για το κινητό του τηλέφωνο ή ένα φορητό bluetooth ηχείο ώστε να ακούει παντού και όποια στιγμή της ημέρας θέλει την αγαπημένη του μουσική.

Για τον εργασιομανή σύντροφό σας το ιδανικό δώρο είναι ένα smartwatch που θα συνδυάζει στυλ και άποψη με τη χρησιμότητα που σίγουρα θα εκτιμήσει όταν το δεχτεί σαν δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Για εκείνον που θα εκτιμήσει τα πρακτικά δώρα, ιδανικές επιλογές αποτελούν οι παντόφλες ελαφάκι, το σετ περιποίησης γενιών ή η μπέρτα κουρέματος και ξυρίσματος.


Όποια και αν είναι η επιλογή σας, να θυμάστε πως σημασία έχει η στιγμή! Την στιγμή που θα προσφέρετε το δώρο σας να το κάνετε με όλη σας την διάθεση και αγάπη που απαιτεί εκείνη η μέρα, έτσι θα είστε βέβαιοι για την επιτυχία του δώρου.

Καλή επιτυχία!

═══
#couple #coupleinlove #valentineday #loveisintheair #roses #flowers #happyvalentinesday #gifts #gift #giftforher #giftforhim #valentinesideas #valentinegift #red #romance #happy