Προϊόντα
Το καλάθι σου

Marshall Willen Ηχείο Bluetooth (Black & Brass)

Marshall Willen Ηχείο Bluetooth (Black & Brass)
Marshall Willen Ηχείο Bluetooth (Black & Brass)
Marshall Willen Ηχείο Bluetooth (Black & Brass)
SALE -2 %
Marshall Willen Ηχείο Bluetooth (Black & Brass)
Marshall Willen Ηχείο Bluetooth (Black & Brass)
Marshall Willen Ηχείο Bluetooth (Black & Brass)
Marshall Willen Ηχείο Bluetooth (Black & Brass)
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο (αποστολή σε 1-2 εργάσιμες)
  • Κωδικός: BG-41-1003
πρόλαβε την προσφορά
ημέρες
ώρες
λεπτά
δεύτερα
116,75 EUR
119,00 EUR
Χωρίς ΦΠΑ: 94,15 EUR
Επίλεξε χρώμα Μαύρο
Πλήρωσε σε 3 άτοκες δόσεις με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
Αγόρασε τώρα. Πλήρωσε αργότερα με Klarna.

Φτιαγμένο για να πηγαίνει παντού μαζί σας, το Willen είναι ένα ισχυρό και ανθεκτικό ασύρματο ηχείο! Ενσωματώνοντας έναν πλήρους φάσματος οδηγό 2” και δύο παθητικά radiators, σου προσφέρει τον βαρύ ήχο της Marshall που τόσο αγαπάς. Σχεδιασμένο τόσο για εσωτερική αλλά κυρίως για εξωτερική χρήση, δεν… μασάει, καθώς είναι πιστοποιημένο με δείκτη IP67 για κορυφαία προστασία ενάντια στο νερό και τη σκόνη.

Ο θρυλικός ήχος της Marshall, παντού! Το Marshall Willen είναι ένα πανίσχυρο φορητό ηχείο που σχεδιάστηκε για να σε ακολουθεί παντού. Ενίσχυσε τη μουσική σου με το χαρακτηριστικό ήχο της Marshall κάθε φορά, ακόμα και όταν το «session» με την παρέα είναι εκτός προγράμματος.

Σχεδιασμός που αποτρέπει τα στοιχεία της φύσης. Το Willen διαθέτει κορυφαία αξιολόγηση ανθεκτικότητας στη σκόνη και το νερό (IP67), ώστε να είναι πάντα έτοιμο για το δρόμο. Το εν λόγω ασύρματο ηχείο συνδυάζει τον εμβληματικό σχεδιασμό της Marshall με μια στιβαρότητα που σε προκαλεί να δοκιμάσεις τα όριά του.

Διασκέδαση που δεν θα σε απογοητεύσει. Το Marshall Willen είναι έτοιμο να… ροκάρει όπου και όπως και αν βρίσκεσαι, προσφέροντας περισσότερες από 15 ώρες αυτονομίας με μία μόνο φόρτιση. Και αν χρειαστεί να επαναφορτίσεις τη μπαταρία του, 3 ώρες αρκούν για να το επαναφέρουν σε πλήρη ισχύ!

Στερέωσέ το οπουδήποτε με ιμάντα. Με την ευέλικτη τοποθέτησή του, το Marshall Willen είναι το απόλυτο ηχείο πολλαπλών χρήσεων: στήσε το όρθιο, ξάπλωσέ το σε μία επιφάνεια, στερέωσε το σε ένα αντικείμενο ή άφησέ το να κρέμεται με το λαστιχένιο λουράκι που είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος του.

Μία βιώσιμη προσέγγιση. Η στιβαρή κατασκευή του ηχείου δεν περιέχει PVC και το 60% του πλαστικού είναι ανακυκλωμένο από χρησιμοποιημένες ηλεκτρονικές συσκευές. Το Marshall Willen εκπληρώνει την υπόσχεση μιας πιο βιώσιμης προσέγγισης από τη Marshall, διατηρώντας παράλληλα τον εμβληματικό σχεδιασμό που ενσαρκώνει την κληρονομιά της μάρκας.

Σύνδεσε περισσότερα ηχεία με Stack Mode. Το Stack Mode ανεβάζει το επίπεδο με έναν ήχο μεγαλύτερο από τον Willen. Ενίσχυσε τον ήχο σου με μια συνεδρία πολλαπλών ηχείων συνδέοντας το ηχείο σου με άλλα ηχεία Willen. Δημιούργησε έναν ήχο τόσο μεγάλο όσο η φαντασία σου.

Ενσωματωμένο μικρόφωνο. Βεβαιώσου ότι η φωνή σου ακούγεται με το ενσωματωμένο μικρόφωνο του Willen. Απάντησε και απόρριψε κλήσεις χρησιμοποιώντας το μπροστινό κουμπί ελέγχου και απόλαυσε hands-free συνομιλία χωρίς χέρια.

Σύνδεσέ το και βάλε το να παίξει δυνατά! Η συντομότερη… απόσταση μεταξύ εσένα και της μουσικής σου είναι το Willen. Απλά, σύνδεσέ το και παίξε χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις. Αν θέλεις να προσαρμόσεις τον ήχο σου, μπορείς να επιλέξεις μεταξύ τριών προεπιλογών EQ στην εφαρμογή της Marshall.

  • Εγγύηση: 2 Έτη
  • Σύνδεση: Bluetooth v5.1
  • Συνολική Ισχύς Ηχείων: 10W
  • Συχνότητα Ηχείων: 100Hz-20KHz
  • Αδιάβροχα: ΝΑΙ
  • Τροφοδοσία: Επαναφορτιζόμενη Li-Ion/ 3 ώρες χρόνος φόρτισης
  • Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: IP67 Waterproof Driver Type: Dynamic Drivers: 1 x 10W full range/ 2 x passive radiators Max Sound Pressure Level: 82dB SPL @1m Cabinet Principle: Sealed with passive radiator Power Amplifiers: 1 x 10W Class D amplifier
  • Περιεχόμενα Συσκευασίας: Marshall Willen/ Καλώδιο φόρτισης USB-C
  • Βάρος: 310gr
  • Διαστάσεις L x W x H: 102 x 100 x 40 mm