Προϊόντα
Το καλάθι σου

Πλήρωσε σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Αγόρασε τώρα. Πλήρωσε αργότερα με Klarna.

Η Σελήνη Στο Παρίσι

Η Σελήνη Στο Παρίσι
Νέο
Η Σελήνη Στο Παρίσι
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο (αποστολή σε 1-2 εργάσιμες)
  • Κωδικός: BG-74-2012
15,54 EUR
Χωρίς ΦΠΑ: 14,66 EUR
Πλήρωσε σε 3 άτοκες δόσεις με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
Αγόρασε τώρα. Πλήρωσε αργότερα με Klarna.

Η Σελήνη είναι μια μύγα και η αλήθεια είναι ότι της αρέσουν όλα όσα αρέσουν στις μύγες. Μια μέρα όμως, εντελώς τυχαία και χωρίς να το καταλάβει, μπαίνει σε ένα αεροπλάνο με προορισμό το Παρίσι, την πόλη του φωτός.

Αυτό το φως ακολουθεί, και όσο πετά για να το βρει, εντυπωσιάζεται από τις μουσικές, τα χρώματα, τις γεύσεις και τους ανθρώπους μιας πόλης που θα έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά της.Η Αρετή Κατσαντώνη ζει και εργάζεται ως δασκάλα στην Αθήνα. Το 2022 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο «Ο Ερρίκος και η Μπάμπουσκα» από τις εκδόσεις Φουρφούρι.

Η Χρύσω Χαραλάμπους γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ ενώ σήμερα ζει και εργάζεται στη Λευκωσία. Στην Ελλάδα έχει τιμηθεί δύο φορές με το Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου (2020, 2023). Στην Κύπρο έχει επίσης λάβει το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης Λογοτεχνικού Βιβλίου για Παιδιά και Εφήβους για το 2022 και το 2023.

Χαρακτηριστικά:

  • ISBN: 9786185819163
  • Συγγραφέας: Αρετη Κατσαντωνη
  • Εικονογράφος: Χρυσω Χαραλαμπους
  • Επιμελητής: Αναστασία Πούλου
  • Εκδότης: Φουρφούρι
  • Ημ/νια Έκδοσης: 11/11/2024
  • Διαστάσεις: 21 Χ 29
  • Σελίδες: 40
  • Τύπος Εξώφυλλου: Σκληρόδετο
  • Πρωτότυπος Τίτλος: Η Σεληνη στο Παρισι