Προϊόντα
Το καλάθι σου

UGreen CM309 Bluetooth Αντάπτορας ήχου 5.0 USB, AUX 70601 (Μαύρο)

UGreen CM309 Bluetooth Αντάπτορας ήχου 5.0 USB, AUX 70601 (Μαύρο)
SALE -9 %
UGreen CM309 Bluetooth Αντάπτορας ήχου 5.0 USB, AUX 70601 (Μαύρο)
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο (αποστολή σε 1-2 εργάσιμες)
  • Κωδικός: BG-19-7025
πρόλαβε την προσφορά
ημέρες
ώρες
λεπτά
δεύτερα
9,90 EUR
10,90 EUR
Χωρίς ΦΠΑ: 7,98 EUR
Πλήρωσε σε 3 άτοκες δόσεις με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
Αγόρασε τώρα. Πλήρωσε αργότερα με Klarna.

Ο δέκτης Bluetooth 5.0 UGREEN CM309 προσφέρει σταθερή σύνδεση και φανταστική ποιότητα ήχου. Εμβέλεια έως 10 μέτρα παρέχει απεριόριστη ελευθερία. Η υποστήριξη για 2 συσκευές ταυτόχρονα και η ευρεία συμβατότητα δίνουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Το προϊόν είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση - ελέγξτε και δείτε μόνοι σας!

Με αυτήν την πρακτική συσκευή μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το κανονικό ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας σε ένα γενικό ηχείο Bluetooth. Αυτό θα σας λύσει τα χέρια και θα σας δώσει τη δυνατότητα να μιλάτε άνετα στο τηλέφωνο στο αυτοκίνητό σας - αυτό διευκολύνεται επίσης από το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την ασφάλεια οδήγησης.

Η συσκευή επιτρέπει τη σύνδεση 2 συσκευών ταυτόχρονα. Αυτό σας επιτρέπει να ακούτε μουσική σε ένα από αυτά και να χειρίζεστε κλήσεις με τη βοήθεια του άλλου. Το απροσδόκητο τηλέφωνο δεν θα διακόψει πλέον το αγαπημένο σας τραγούδι. Και όταν κάποιος σας καλεί με ένα σημαντικό θέμα, δεν θα το χάσετε ποτέ ξανά.

Το προϊόν εντυπωσιάζει με την ευρεία συμβατότητά του. Μπορείτε εύκολα να το συνδέσετε σε έναν ενισχυτή, ακουστικά, φορητό υπολογιστή, τηλέφωνο ή αυτοκίνητο. Ο δέκτης υποστηρίζει επίσης παραδοσιακά ηχεία. Με τη βοήθειά του μπορείτε να μετατρέψετε αυτόν τον τύπο συσκευής σε ασύρματο ηχοσύστημα και να απολαύσετε την εξαιρετική ποιότητα ήχου των αγαπημένων σας τραγουδιών.

Το UGREEN CM309 είναι εξοπλισμένο με ένδειξη LED που παρέχει πληροφορίες για την κατάσταση λειτουργίας της συσκευής. Αναβοσβήνει για να υποδείξει, μεταξύ άλλων, την ενεργοποίηση του δέκτη, τη σωστή σύνδεση, την αναπαραγωγή μουσικής και τις εισερχόμενες κλήσεις. Αυτό το μικρό αλλά πρακτικό στοιχείο διευκολύνει τη χρήση του προϊόντος.

Η χρήση του δέκτη είναι απίστευτα απλή. Απλώς τοποθετήστε τις υποδοχές USB και AUX στις κατάλληλες υποδοχές. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το Bluetooth στο τηλέφωνό σας και πραγματοποιήστε σύζευξη με το UGREEN CM309. Και τέλος! Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική σας και να μιλάτε άνετα και με ασφάλεια στο τηλέφωνό σας.

Το καλώδιο είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία εξασφαλίζουν όχι μόνο σταθερότητα μετάδοσης, αλλά και εξαιρετική αντοχή. Αυτό καθιστά το προϊόν ανθεκτικό στη φθορά. Η στριμμένη δομή και το ανθεκτικό στην κάμψη υλικό TPE σάς επιτρέπουν να απολαύσετε τη λειτουργικότητα της συσκευής για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αντάπτορας Bluetooth από AUX σε USB
  • Λυχνία LED ένδειξης λειτουργίας
  • Εμβέλεια Bluetooth έως 10m
  • Σύνδεση έως 2 συσκευών ταυτόχρονα
Γενικά
Χρώμα Μαύρο