Προϊόντα
Το καλάθι σου

Χόμπι

Wacaco Μεγάλος Δίσκος Στεγνώματος από Σιλικόνη (35 x 25 x 5 cm) Wacaco Μεγάλος Δίσκος Στεγνώματος από Σιλικόνη (35 x 25 x 5 cm)
Εξαντλήθηκε
Brand: Wacaco Κωδικός: BG-41-0014
Δίσκος στεγνώματος από σιλικόνη Δύο φορές μεγαλύτερο από το Coffee mat Wacaco, το μεγάλο coffee mat σιλικόνης πολλαπλών χρήσεων Wacaco είναι ανθεκτικό στη θερμότητα, αδιάβροχο και εύκολο στον καθαρισμό. Ο μοναδικός σχεδιασμός διπλής όψης, του προσφέρει δύο διαφορετικά μοτίβα επιφάνειας. Μια κυματ..
22,90 EUR
Χωρίς ΦΠΑ:18,47 EUR
Brand: Wacaco Κωδικός: BG-41-0013
Δίσκος στεγνώματος από σιλικόνη Συμπαγές και λειτουργικό, το Coffee Mat της Wacaco είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τις φορητές μηχανές καφέ. Η χρήση του είναι πολλαπλή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιφάνεια στεγνώματος και προστασίας ή επιφάνεια προετοιμασίας. Αποτελεί βασικό εργαλείο του εξοπλι..
14,90 EUR
Χωρίς ΦΠΑ:12,02 EUR
Brand: Wacaco Κωδικός: BG-41-0012
To αδιάβροχο καπάκι της Wacaco είναι το καλύτερο ανταλλακτικό για τις συσκευές Pipamoka, Cuppamoka, Octaroma. Σε περίπτωση που χάσετε το καπάκι Cuppamoka ή Octaroma Lungo κατά τη διάρκεια κάποιας δραστηριότητάς σας ή εξόρμησή σας αυτή είναι η τέλεια λύση για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το ρόφημά σ..
9,90 EUR
Χωρίς ΦΠΑ:7,98 EUR