Κατηγορίες Προϊόντων
Το καλάθι σου

Robots


Ksix Ebotics Code & Drive Robotics And Programming Kit Dyi Car Robot
Μένουμε
σπίτι
Brand: KSIX Κωδικός: BXCAR01
Το Code & Drive είναι κατάλληλο για να δημιουργήσετε ένα ρομπότ αυτοκινήτου και να προγραμματίσετε τη συμπεριφορά του. Με τα παρεχόμενα εξαρτήματα μπορείτε να προγραμματίσετε πολλές λειτουργίες, για παράδειγμα: ένα όχημα που αποφεύγει τα εμπόδια, να το ελέγχετε με το smartphone σας μέσω Bluetoot..
89,99€
Χωρίς ΦΠΑ:72,57€
Ksix Ebotics Mini Lab Electronic - Programming Kit With Multiple Components Ksix Ksix Ebotics Mini Lab Electronic - Programming Kit With Multiple Components Ksix
Μένουμε
σπίτι
Brand: KSIX Κωδικός: BXLAB01
Εκπαιδευτικό ρομποτικό σετ σχεδιασμένο για να σας ωθήσει στον κόσμο της ηλεκτρονικής. Αποτελείται από διάφορα εξαρτήματα που έχουν τοποθετηθεί σε έναν πίνακα. Με αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε μια ποικιλία ηλεκτρονικών έργων για όλα τα επίπεδα.Η πλακέτα που περιλαμβάνεται στο Mini Lab είναι η πλακέτ..
89,99€
Χωρίς ΦΠΑ:72,57€
Ηλεκτρονική και προγραμματιστική εργαλειοθήκη Ksix Ebotics Build & Code Basic
Μένουμε
σπίτι
Brand: KSIX Κωδικός: BXBC01
Η Ksix Ebotics Build & Code Basic είναι μία ηλεκτρονική και προγραμματιστική εργαλειοθήκη για τους λάτρεις της ρομποτικής.Διαθέτει μια συλλογή από ηλεκτρονικά εξαρτήματα (αισθητήρες, led, κινητήρες κ.λπ.) που σας επιτρέπουν να αναπτύξετε βασικά και προηγμένα έργα. Σχεδιασμένο για αρχάριους και ε..
69,99€
Χωρίς ΦΠΑ:56,44€
Ksix Ebotics Croc & Play Creative Interaction Kit Ksix Ebotics Croc & Play Creative Interaction Kit
Μένουμε
σπίτι
Brand: KSIX Κωδικός: BXCROC01
Περιγραφή: Το Croc & Play είναι ένα σετ δημιουργικής αλληλεπίδρασης που σας επιτρέπει να μετατρέψετε σχεδόν οποιοδήποτε κοινό αντικείμενο σε πλήκτρα που στέλνουν πληροφορίες στον υπολογιστή με τον ίδιο τρόπο όπως το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.Το προϊόν αυτό είναι σχεδιασμένο για αρχάριους ..
49,99€
Χωρίς ΦΠΑ:40,31€
Tinkerbots Advanced Builder Educational Robot Kit
Μένουμε
σπίτι
Brand: TINKERBOTS Κωδικός: BXTIAD
To Advanced Builder Set θα μυήσει εσάς και τα παιδιά σας στον κόσμο της ρομποτικής! Mπορείτε να δημιουργήσετε  αυτοκίνητα, ζώα και ρομπότ και να τα φέρετε στη ζωή, μάθαινοντάς τους κινήσεις ή με τη χρήση της εφαρμογής Tinkerbots για τηλέφωνα και tablet.Αφήστε τη δημιουργικότητά να φέρ..
249,95€
Χωρίς ΦΠΑ:201,57€
Tinkerbots Wheeler Set Educational Robot Kit
Μένουμε
σπίτι
Brand: TINKERBOTS Κωδικός: BXTIWH
To Wheeler Set θα μυήσει εσάς και τα παιδιά σας στον κόσμο της ρομποτικής! Mπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά αυτοκίνητα και ρομπότ και να τα φέρετε στη ζωή, μάθαινοντάς τους κινήσεις ή με τη χρήση της εφαρμογής Tinkerbots για τηλέφωνα και tablet. Αφήστε τη δημιουργικότητά να φέρει..
169,95€
Χωρίς ΦΠΑ:137,06€
Robot Starter Robot Kit Bluetooth Makeblock Robot Starter Robot Kit Bluetooth Makeblock
Μένουμε
σπίτι
Brand: Makeblock Κωδικός: BXMASR
Τι είναι το Robot Starter Kit; Το Robot Starter Kit είναι η τέλεια επιλογή για την εκμάθηση ρομποτικής και προγραμματισμού. Απευθύνεται σε όσους έχουν το πάθος για δημιουργία και όρεξη να μπουν στον κλάδο της ρομποτικής, καθώς και σε αρχάριους χρήστες που απλά θέλουν να αποκτήσουν μια επαφή με ..
199,00€
Χωρίς ΦΠΑ:160,48€
Ksix Ebotics Build & Code Plus Electronic And Programming Extended Kit
Μένουμε
σπίτι
Brand: KSIX Κωδικός: BXBC02
Το Build & Code Plus είναι ένα ηλεκτρονικό σετ για τους λάτρεις της ρομποτικής. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων που σας επιτρέπει να αναπτύξετε βασικά και προηγμένα έργα.Μπορείτε να δημιουργήσετε και να προγραμματίσετε πολλές απλές και σύνθετες ιδέες. Για παράδειγμα: ένας διακ..
84,99€
Χωρίς ΦΠΑ:68,54€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)